Profilitec prezenton sifonin katror per tush kabina

Profilitec prezenton sifonin katror per tush kabinaPas suksesit te madhë të sifonave linearë në treg, Profilitek prezentoi një soluzion të ri në këtë kategori.

Mundësitë e përdorimit të këtij produkti janë të shumta, duke filluar prej tush kabinave, pishinave si dhe terasave ekskluzive.

Njëra ndër përparësitë më të rëndësishme të këtij produkti është lartësia e reduktuat në vetëm 5.6cm, gjë që mundëson prakticitet më të madhë. Poashtu me rëndësi të madhe është edhe fakti se koka e sifonit mund të nxirret me qëllim që të pastrohet dhe mirëmbahet më mirë.