Профилитек презентира квадратен сифон за туш кабини

Профилитек презентира квадратен сифон за туш кабини

По големиот успех на пазарот со линеарниот сифон Профилитек презентираше нова солуција од оваа категорија.

Употребата е повеќенаменска, од туш кабини, базени како и ексклузивни тераси.

Една од најголемите предности на овој производ е редуцираната висина на само 5.6цм која што му дозволува поголема практичност. Дополнителна предност е фактот дека главата на сифонот лесно се отстранува со цел полесно чистење.